为张曦雯入急症室 陈豪演不羁医生多女埋身

为张曦雯入急症室 陈豪演不羁医生多女埋身

TVB重头剧《白色强人II》在将军澳电视城进行记者会。新加入剧集的陈豪戏中饰演急症室医生,讲到剧集3视帝2视后的配搭可会分薄戏份?他笑说:“我系新加入嘅,呢方面唔关我事。”唐诗咏则说:“戏里面啲手术戏份,粗重嘢全部交晒畀佢,可以分担吓,我哋多啲时间瞓觉休息。”

陈豪剧中饰演不羁靓仔医生,吸引不少靓女埋身,他笑说:“我不羁啫,但系No机,戏里面又唔系咁浪子嘅,加入医院都系为咗追番前度张曦雯,不过,监制请我食嘅,我又点可以唔食呢,咁都有啲火花嘅。”

上一辑结尾讲到唐诗咏与马国明离离合合最后再走在一起,但新一辑却出现胡定欣介入感情,唐诗咏说:“我哋有个心结解唔开,珍姐(曾励珍)、张曦雯睇咗剧本都话好sad,睇到喊,我未睇亦唔敢睇。”讲到今辑没有份的李佳芯,唐诗咏指剧本有交代她的去向。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *