【【患厭食症】息影艷星#鄭艷麗#跌穿100磅再度入院: 我要加油!】息影艷?

【【患厭食症】息影艷星#鄭艷麗#跌穿100磅再度入院: 我要加油!】息影艷星鄭艷麗去年因為厭食症入住醫院深切治療部(ICU),幸好後來情況轉好,康復出院。今年3月她和家人慶祝50歲生日,當時她稱:「昨天身體仲好差好差、今朝起身好擔心入唔到去 、立刻飲咗支寶礦力、好開心可以入到去,好感恩。」到了日前,她就於社交平台貼出手臂吊鹽水的相片,留言說:「終於都敵不過入院,又跌咗落去100磅,我要加油!」一年內三度入院!
鄭艷麗曾是台灣富商黃任中的契女,自從契爺病逝後返港,失去經濟支柱的她淡出娛樂圈,去年十月她曾在社交平台表示,自己因為身體狀況被人欺負:「俾人話對我好失望我好多謊言、唔通我身體有事呃人?唔通我而家積極做人呃人?做人唔可以忠忠直直對人好嗎? 做人又俾人欺負~返工又俾人欺負,我要點樣撐住 。」

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *