【【大談性事】@陈敏之 邀@伍詠薇 做嘉賓 大爆「細佬」@陳山聰 大J!】藝?

【【大談性事】@陈敏之@伍詠薇 做嘉賓 大爆「細佬」@陳山聰 大J!】藝人陳敏之近日開設個人社交頻道,第一集邀請到認識了19年的「契姐」伍詠薇擔任嘉賓,兩人在家中一邊飲酒一邊大談性事,尺度十分之大!二人大談當年初相識經過,而向來說話大膽的伍姑娘更大爆「細佬」陳山聰大J。
兩姊妹齊齊玩遊戲,敏之問對方要「靚仔」還是要「大J」,伍姑娘即謂:「我要大J!」敏之即怕怕說:「我好驚咁大囉!好痛呀大佬!」
之後敏之又叫伍姑娘於「波大無腦」及「平胸有腦」之間作選擇,伍姑娘:「波大無腦!因為我未享受過嘛!(你依家都大呀!OK呀!)我年紀大咗嘛!變咗木瓜胸,好在我肚臍生得低咋!」

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *