据香港东网报道:艺人#袁伟豪#、#王敏奕#…

据香港东网报道:艺人#袁伟豪##王敏奕#(Venus)、#刘颖镟##丁子朗##刘佩玥##陈自瑶##黄庭锋##黄嘉雯#等,今日(16日)现身电视城为#TVB# 热播剧《#把关者们#》造势。事后@benjamin袁伟豪 跟Venus受访,透露剧中是对立关系,后者更谓视对方为假想敌,但笑指出场背景音乐铺排到他们似有感情线,其实各自都有另一半:“我系同#胡诺言#去到谈婚论嫁阶段,角色喺性格上有缺陷,唔识同人相处,较为极端。”
袁伟豪笑指今次终于可以同黄智雯“修成正果”,并细数双方曾合作11次,其中相恋5、6次,于《把》由情侣“升呢”做夫妻,会结婚生小朋友:“系一个突破!Fans已经睇惯咗我哋系一Pair,好开心我哋‘开花结果’。”问到是否希望对方现实中都能开花结果?他指要交回智雯自己回应,讲到上次开Live爆智雯“已婚”、嗌女方男友做“老公”一事,他解释只是讲笑:“我个意思唔系咁,佢哋拍咗拖咁耐,作为朋友都会以‘老公’咁称呼啫,系开玩笑!(@黃智雯Mandy 有冇嬲你、诈你型?)冇,喺我面前系冇,哈哈!(定佢都好享受男友畀朋友叫老公?)咁又唔知喎!我同佢系好享受互相践踏嘅感觉!如果之间有Hard Feeling会讲出嚟,合作咗咁耐,信任喺嚟自基础。”
另外,中秋节将至,他们均表示会跟家人过节,Venus指刚拍完无綫新剧《#旁观者#》有一小段休息时间,之后就会再孖袁伟豪拍《#法证先锋V#》,实行剧接剧拍到冇停手。



Leave a Reply