被指生活富贵住豪宅 何依婷内疚影…

被指生活富贵住豪宅 何依婷内疚影响家人

艺人何依婷今日(30日)出席TVB剧集《十月初五的月光》宣传,对于演技被批评,她表示没有刻意观看留言:“我都明白有人锺意同唔锺意,系正常嘅。(网民话你声线太高好嘈!)我自己睇番都觉得有少少嘈,嗰部分系头几集拍摄嘅,之后都有同监制倾,调校过把声唔好咁演,后来已经压沉咗,希望一路进步,大家畀啲机会我。(好大压力? )拍剧嘅时候冇谂,只系好想做好,本身对自己要求高,所以尽咗最大努力就问心无愧,直至套剧出街就有啲压力,大家好关注我嘅声线同演技,我会下多啲苦功,希望大家畀多啲空间。”

谈到有指她近日生活富泰,出入名店之馀,又搬入豪宅兼驾驶50万名车,对此依婷表示:“架车都讲咗好多年,系二手车,不过真系好难令人明白,啲人成日话我唔使做,其实嗰日去完发型屋整头要工作,亦冇喺名店买嘢。(搬屋呢? )多谢大家都好关注我住边,依家我真系冇钱买楼,嗰度都系租嘅,今次影响到家人同埋朋友,我好内疚冇尽力保护佢哋。”




Leave a Reply

Your email address will not be published.