【【9秒9睇咗】重提激咀@shaun譚俊彥  @RoxanneTong湯洛雯 稱@馬國明-Kenne

【【9秒9睇咗】重提激咀@shaun譚俊彥  @RoxanneTong湯洛雯@馬國明-Kenneth 不介意】馬德鐘、湯洛雯等出席無綫新劇《雙生陌生人》進行拜神儀式,馬德鐘於劇中一人分飾兩角,其中一個角色是靚湯的初戀舊情人,另一角色則是陳煒老公。靚湯透露兩人暫時未有親熱戲,如果劇情需要也會拍,笑言男友馬國明一定不會不批准,她亦沒有要求對方不要拍,直言:「公司啲尺度唔會大得去邊」。
靚湯笑言自從拍拖後便沒有拍過咀戲,被記者重提之前與譚俊彥在劇集《失憶24小時》激咀至有口水聲,她指當時未拍拖,直認那場戲對她來說是有點激,而馬國明也9秒9看了。馬德鐘聞言,搞笑指馬國明並不是不讓靚湯拍親熱戲:「只係唔畀你同我拍咋?哈哈!」馬德鐘又表示大家是專業演員,會投入角色,不會因為對手有男友而有壓力。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *