关礼杰离巢无綫关枫馨代父从军

关礼杰离巢无綫关枫馨代父从军? “TVB嘅工作量交番畀个女”

关礼杰与女儿关枫馨(Fabienne)周二(5日)父女档出席《善心满载仁爱堂》记者会,二人接受访问时透露他们将于当晚继《2021香港小姐竞选》后再同台演出,关礼杰说:“我喺公司好少表演唱歌,今次为咗慈善就父女档一齐唱,至于曲目就要卖个关子。”

至于大众关心Fabienne是否签约TVB,她就回应指:“倾紧合约,(签约条件)都开心嘅。”旁边的关礼杰立刻帮口:“都唔会差得去边,又唔会好到天上咁好,好合理啦,新人嚟讲都相当唔错。”

关礼杰鼓励女儿作多元化的尝试:“例如我自己喺TVB成长,虽然过程係艰辛,但係学到好多、可以锻练人生,都值得尝试。(怕囡囡辛苦?)呢行係绝对辛苦,咁先会捱出成果。(放心交囡囡畀TVB?)係啊,佢参选港姐真係成长咗好多!”

与此同时,关礼杰亦承认自己近日已离巢TVB:“只係冇捆绑式合约,我一直都喺公司成长,都唔会话离得开去边,自己想外边发展嘅时间多啲,TVB嘅工作量就交番畀个女。”







Leave a Reply